Vorbe de duh a la domn doctor...

 

Cont de Facebook de satiră şi umor "Snagoveanca Snagov" în apărarea doctorului psihopato-psihiatru!
A apărut un cont de Facebook intitulat "Snagoveanca Snagov", vreau să-l popularizez aici, după stil cred că e scris de Ady Surry, să nu se supere dacă nu e ea, e o doar o presupunere, n-am dat cu parul, dar care pe cuvântul meu de onoare de nu m-a făcut să râd cu lacrimi! Vreau să citez doar câteva fragmente, că e de postat pe Spitalul de Nebuni Snagov la rubrica de satiră şi umor treaba asta, nu de alta: "NU L-ATI VRUT PE MARINESCU,PE BIRIS,PE MUSAT,PE MATEI,PE DRAJNEANU,PE ANGHEL,PE TOMA...ACUM IL DATI JOS SI PE OANCEA...O SA AJUNGEM FIX NICAIERI...IN STILUL ASTA!".


Mai departe: "SNAGOVENI VS SNAGOVENI!

MANIPULATI DE INTERESE DIN CARE NU VETI PRIMI NICI MACAR UN OS!
SE STRIGA JOS PRIMARUL TOT DE AIA CARE LA UN MOMENT DAT DADEAU MANA CU EL SI MANCAU LA ACEEASI MASA CU EL!
STRIGA : JOS PRIMARUL, PE LA COLTURI ALA CARE SE DA MARE APARATOR MEDIA AL DOMNULUI PRIMAR DAR TOT ACELASI CARE A TRADAT SI TRADEAZA PE ORICINE IN FUNCTIE DE BANII PE CARE II PRIMESTE! ESTE ACELASI CARE A COLABORAT CU ACELE PERSOANE PENTRU DENIGRAREA PERSOANEI PRIMARULUI SI MAI ALES A FAMILIEI SI SOTIEI ACESTUIA .
ESTE ACELASI CARE II VINDE SI II CUMPARA PE TOTI SI LA FEL VA FACE SI IN CAMPANIA ELECTORALA. DOMNULE PRIMAR E UN TRADATOR INDIVIDUL!

TOT CE II SPUNETI MERGE SI VINDE LA ALTII,PE ALTII II VINDE LA DUMNEAVOASTRA SI PE EL SE VINDE CUI II OFERA MAI MULT..PENTRU POZE,FILME..MIZERII"


Mai departe: "MUSAT CU NU STIU CARE IL SAPA PE VASILICA ,VASILICA CU ACOLITII LUI IL SAPA PE OANCEA,CONSILIERII FOSTI SI PREZENTI SI ASPIRANTI DAU CU ZARURILE PE CARE SA VANDA ,PE CARE SA TAIE PE CARE SA AJUTE!

PRIMARUL TREBUIE SA FACA FATA ATACURILOR,PROCESELOR,CRITICILOR SI IN ACELASI TIMP SA VA MULTUMEASCA PE TOTI! UNII VOR ANVELOPARI,UNII VOR TRACTOARE,ALTII MOTOARE,DACA NU DA MOTOARE SI DA TRACTOARE E PROBLEMA,DACA FACE PARCURILE IAR NU E BINE,DACA NU LE FACE ..DE CE NU LE FACE..."PE ANGHEL CU DRAJNEANU ACUM 4 ANI NU I-ATI VRUT..UNU CA E GAGICAR UNUL CA E BANDIT! ACUM I-ATI PUPA IN ... VORBA AIA NUMAI SA IL DEA PE OANCEA JOS! DAR DE FAPT ,MAI NOU VAD CA RIDICATI STATUI SI ACLAMATI LINGUSITORI PE LANGA SINGURUL CONSILIER INDEPENDENT! PUSTI SCOLIT DE ALTFEL DAR...TRIBUTAR INTERESELOR STITI VOI CUI...SE VISEAZA VICE IN TIMP CE L-AR VREA PE "TATICU DE SUFLET" PRIMAR! DUMNEZEU SA NE FEREASCA! AMIN!"


"NU REUSIM SA VEDEM PADUREA DE COPACI DOMNILOR SNAGOVENI! SUNTEM ATRASI IN LUPTA PENTRU PUTERE SI SCAUN DINTRE ASPIRANTII LA PRIMARIA SNAGOV! DACA NU EXISTA CONTINUITATE NU EXISTA PROGRES!"


Şi asta e cea mai tare, încă una şi gata, deşi toate sunt absolut pline de cea mai mare savoare:

"Ce e de facut?! Simplu!!
Exista doua raspunsuri:
1 ori deschideti ochii si analizati ce mai poate fi salvat schimbat si dezvoltat in mandatul domnului primar Oancea si mergeti inca un mandat cu dumnealui ,oferindu-i sansa sa aiba timp suficient pentru a putea face ceva pentru comuna,ceva care sa va multumeasca si sa va indeplineasca dorintele..desi..mai repede ii creste par chelului decat sa ii multumesti pe snagoveni.
2 ...alegeti ce vreti voi,pe cine vreti voi, nu pe cine vi se spune ...si ii lasati sa isi faca treaba,terminati cu jocul de-a fotograful,detectivul,ziarista,amanta,iubaretul,tradatorul,jigodia,bunul cetatean,nestiutorul,reclamangiul,etc,etc...
NU DE ALTA DAR COPII NU MANANCA PROMISUNI,NU SE INCALZESC CU ELE SI NICI NU VOR INVATA LECTIA ASUMARII SI A RESPONSABILITATII SI MAI ALES A ONOAREI!"Am vrut să comentez, am vrut să fac un pamflet, dar e absolut şi complet inutilă treaba asta! Ce pamflet să faci peste pamflet? Mori, leşini de râs, aşa ceva e de domeniul incredibilului, nu se poate! Domnul doctor a început să devină, aşa cum se vede bine, plângăcios, cică... procese, vai, bietul de el, are procese! Pe bune? Dar cine dracu a dat primul în judecată şi cine a făcut cui primul cu inducere în eroare a organelor judiciare, plângere penală? Vai, familia, bietul de el, dar numai de pe acest cont şi se vede clar cum, legându.se de viaţa privată a tuturora, din nou denotă obsesia sexuală, pasiunea pentru spionaj, pentru întâlniri pe la troiţă şi nu ştiu ce naiba! Cât despre comediile alea "înălţătoare" de patrie cu deschisul de ochi şi cu analizatul, haideţi să fim serioşi! Moare lumea de râs, ce naiba! Vai, bietul om, câte are pe cap, atât de multe încât stând să fure toată ziua şi bârfească cine cu cine se întâlneşte şi cine e "gagicar" nu mai are niciun pic de timp de procese, de Constituţia României şi de toate celelalte! Nu, nu uită nici de dl. Gheorghe Grigore, chiar dacă voalat, vorbeşte despre visele... altora în loc să-şi vadă propriile-i vise complet spulberate. Cred că nici lui Mircea Badea să se fi chinuit să-l descrie nu-i ieşea un pamflet mai bun decât i-a ieşit "snagovencei" noastre la adresa domnului doctor, care se autovictimizează de nu mai poate! Sigur, mă bucur, ziarista, amantul, amanta, iubăreţul, trădătorul, jigdoia, neştiutorul, reclamagiul revin în prim plan! Jose Armando din telenovela Esmeralda era mic copil, al naibii! Şi cum să nu te prăpădeşti de râs când vrea să se mai şi termine acest "joc" când pasiunea domnului doctor e tocmai jocul, jocul de teatru!


Dacă n-aţi râs deloc pe ziua de azi şi vreţi să vedeţi ce părere are despre sine domnul doctor, intraţi pe contul de Facebook "Snagoveanca Snagov"! Ca să vedeţi ce tichie de mărgăritar îi lipsea chelului! Iubiţi-vă între voi, e permisă treaba asta chiar şi la spitalul de nebuni, printre pijamale şi halate şi nu vă mai supraţi din gelozie, frate!!!Fosta pacientă fidelă a dlui doctor Scaraoschi, de nici acum n-am scăpat complet de bunele-i rezultate